REFERENCE

“Pravovremena isporuka i pouzdanost glavne su karakteristike koje opisuju Mojprijevod.hr. Tvrtka je orijentirana na stvaranje vrijednosti za partnera tako da svaka naša suradnja uvijek završava sa win-win situacijom.”
Danut Maciuca, direktor
ELIAS Poslovno Savjetovanje d.o.o.

“Jedno veliko hvala za Mojprijevod.hr, za brzinu i točnost kojom su mi uskočili točno onda kada je trebalo. Sviđa mi se i web stranica, uvijek zanimljivi podaci, svježi i neobični.”
Ana Popović, tajnica direktora društva
Kvasac d.o.o.

“Ugodno nas je iznenadila fleksibilnost Mojprijevod.hr usluge – bez obzira na sve dodatne zahtjeve, prijevod je bio isporučen na vrijeme.”
Bojan Stipić, direktor
Vernexo d.o.o.

“Tvrtka Makromikro se opredijelila za Mojprijevod.hr iz nekoliko razloga, a prvenstveno zbog poštivanja dogovorenih rokova, te kvalitetu onoga što odradite. Izuzetno nam je drago da ste Makromikrov partner.”
Silvio Kozina, product manager
Makromikro d.o.o.

“Trebate brz, kvalitetan prijevod u nemogućem roku? Who you gonna call? Mojprijevod.hr. naravno! Ova mlada perspektivna tvrtka ima sve što je potrebno za idealnog suradnika u današnjem poslovnom svijetu… brzina, kvaliteta, poštivanje rokova, dostupnost, prilagodljivost, susretljivost, profesionalnost.”
Daniela Vukušić, konzultant
Deloitte savjetodavne usluge d.o.o.

“Suradnju smo testirali na iznimno zahtjevnom projektu, koji je pored jezičnog znanja zahtijevao specijalizaciju u financijskom pravu i pravu nekretnina, a usprkos velikim očekivanjima i pritisku kratkih rokova odličan rezultat nije izostao”
Josip Marohnić, odvjetnik
Divjak, Topić & Bahtijarević odvjetničko društvo

OSTALE ZANIMLJIVOSTI

kepenk, sosyal medya, yatak, haber, medyum, akordion kapı, medyum, medyum, magazin, güvenlik, akyazı, medeniyet, termal otel