KVALITETA

Mojprijevod.hr jamstvo kvalitete

Prijevodi sa svih jezika u našoj ponudi obavljaju se od strane dugogodišnjih stručnih prevoditelja.
Trenutno Vam možemo ponuditi vještine 54 stručna suradnika iz petnaestak zemalja svijeta.
Unutar određenog jezika, tematika teksta određuje najkvalitetnijeg stručnog prevoditelja za određeno područje, prema kriterijima dosadašnjeg iskustva prevođenja u tom strukovnom području; i što je još važnije napomenuti, prema kriteriju “Zadovoljan klijent”.

“Zadovoljan klijent” je naša personalizacija poznatih alata za dobivanje kvalitetne povratne informacije od klijenta koja govori o zadovoljstvu našom uslugom.
Kvalitetna povratna informacija od klijenta je, toga smo izuzetno svjesni, nešto najvažnije što možemo dobiti. Ta informacija nam uvijek govori više o nama nego što sami znamo i zato je neprocjenjiva.
Kvalitetnu povratnu informaciju od klijenta osiguravamo tako što smo za nju, s obzirom na njenu vrijednost, uvijek spremni ponuditi dodatne pogodnosti.

Ukoliko ste naš klijent ovo Vam je već dobro poznato.
Ukoliko ćete to tek postati, čekaju Vas ugodna iznenađenja.

Zaključno, dokumenti natprosječne kompleksnosti i specifičnosti se nakon prijevoda dodatno revidiraju od strane drugog stručnog prevoditelja za konkretno područje djelatnosti.

Ne želimo tvrditi da prevodimo sva područja na sve svjetske jezike.
Naprotiv, tvrdimo da se fokusiramo na ono što radimo najbolje kako bismo najkvalitetnije mogli služiti zahtjevima ovih područja koja uspješno opslužujemo.

OSTALE ZANIMLJIVOSTI

kepenk, sosyal medya, yatak, haber, medyum, akordion kapı, medyum, medyum, magazin, güvenlik, akyazı, medeniyet, termal otel